مطالب مرتبط:
نادر مشایخی و علی رادمان در ارکستر معاصر پارس
سفر موسیقایی به «اکتبر 1904» با ارکستر سمفونیک تهران
برد قاطع شاگردان صادقیانی برابر قزاقستان
در تازه ترین کنسرت ارکستر «کاسپین» چه گذشت؟؛ میزبانی در رشت
پزشکیان: اقدامات آمریکا راه به جایی نمی برد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 21 خرداد 1404 ساعت 10:402025-06-11فرهنگي

ارکستر معاصر پارس آثار نادر مشایخی را به صحنه می برد


ارکستر معاصر پارس با اجرای قطعاتی از علی رادمان و نادر مشایخی به سرپرستی و رهبری علی رادمان در تالار میهن شیراز به روی صحنه می رود.

- ارکستر معاصر پارس با اجرای قطعاتی از علی رادمان و نادر مشایخی به سرپرستی و رهبری علی رادمان در تالار میهن شیراز به روی صحنه می رود.

به گزارش ایسنا، در این اجرا از تلفیق سازهای موسیقی بین المللی، سازهای شهری و محلیِ موسیقی ایران، سازهای الکترونیک و بخش های آوازی استفاده شده است.

این کنسرت، گامی در جهت ارائه موسیقی فاخر با استانداردهای بین المللی همسان با ارکسترهای بزرگ موسیقی معاصر در سطح جهان در یکی از شهرهای بزرگ ایران است.

رادمان ، دارای مدرک دکترا در رشته آهنگسازی از دانشگاه AWU است.

وی پس از اخذ مدرک دکتری آهنگسازی خود در سال 1390 ارکستر معاصر پارس را در ایران به منظور گسترش موسیقی معاصر ارکسترال تاسیس کرد و به این ترتیب نوع جدیدی از اجرای قطعات موسیقی را در ایران ارایه کرد.

رادمان کنسرت های پرتعدادی در ایران و خارج از ایران، برگزار کرده و تجربیات مختلفی را در بخش های عملی و نظری، در حوزه موسیقی نو معرفی کرده است.

وی دارای نشان درجه یک هنری و اکنون عضو بنیاد ملی نخبگان است.

از آثار وی تاکنون چند آلبوم از جمله کنسرت حکایت تندیس، کتیبه، موسیقی نو در ایران، سونوریکا، ماهی سیاه کوچولو(انتشار


برچسب ها: نادر مشایخی - موسیقی - استانداردهای بین المللی - بین المللی - آهنگسازی - اجرا - پارس
آخرین اخبار سرویس:

ارکستر معاصر پارس آثار نادر مشایخی را به صحنه می برد

ارکستر معاصر پارس آثار نادر مشایخی را به صحنه می برد